De nieuwe hoofdsponsor is al zichtbaar op de borden.
De nieuwe hoofdsponsor is al zichtbaar op de borden. Foto: Riz Jongerius

NMI nieuwe hoofdsponsor FC Weesp

Sport

WEESP - Een samenwerking is beklonken tussen voetbalvereniging FC Weesp en het Nederlands Mathematisch Instituut (NMI). Het NMI zal zowel het eerste elftal van FC Weesp als de andere seniorenteams en de jeugdteams van JO8 tot en met JO19 gaan sponsoren.

Het NMI staat bekend om zijn expertise in onderwijs en onderzoek op het gebied van rekenen, wiskunde en taal. Langs het hoofdveld van FC Weesp zijn de sponsorborden van FoutloosRekenen.nl, FoutloosWiskunde.nl en GripOpTekst.nl al te zien. Als onderdeel van de overeenkomst zal het NMI introductieworkshops verzorgen voor geïnteresseerde leden van FC Weesp.

Het Bestuur en de Sponsorcommissie van FC Weesp zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking, die een periode van vier jaar zal beslaan, van seizoen 2024-2025 tot en met seizoen 2027-2028.

Naam op shirts, borden en veld.

De sponsoring door het NMI zal zich manifesteren in diverse uitingen, waaronder het hoofdsponsorschap voor de seniorenteams, het logo van FoutloosWiskunde.nl op de borst van alle seniorenherenteams en het logo van FoutloosWiskunde.nl op de borst van alle seniorendamesteams. 

Ook zullen de jeugdteams van JO8 tot en met JO19 het logo van FoutloosRekenen.nl op de mouw dragen. Daarnaast zullen sponsorborden, parkeer- en kantineborden, banieren bij de kleedkamers en online uitingen te zien zijn. Bovendien zal Veld 2 van FC Weesp de naam FoutloosWiskunde.nl gaan dragen als onderdeel van deze samenwerking.

Het NMI, dat lesmethodes ontwikkelt en onderzoek doet op het gebied van rekenen, wiskunde, taal en wereldoriëntatie, biedt cursussen aan zoals Foutloos Wiskunde voor middelbare scholieren, Foutloos Rekenen voor leerlingen van groep 6, 7 en 8, en de cursus Grip op Tekst voor leerlingen van groep 6, 7 en 8. Het NMI streeft naar goed onderwijs voor iedereen en gelooft dat vrijwel elk kind kan profiteren van gestructureerd onderwijs met heldere uitleg en veel oefening.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant